Sekå – på våra vägar

För snart 70 sedan började Severin Kågström (SeKå) i sin smedja bygga enkla tippflak till traktorer. Idag har verksamheten vuxit ordentligt, och därför är våra påbyggnader en allt vanligare syn på våra vägar.

I dag handlar det om kompletta skräddarsydda helhetslösningar för bl a anläggningsfordon, timmer-, malm- och sligtransporter. Men även om produktion av fasta flak, snabblåskonstruktioner och plogutrustningar. Med andra ord en stor variation av fordonslösningar. Men med ett och samma syfte: Lösningen ska underlätta förarens vardag och skapa förutsättningar och möjligheter till lönsammare transporter.

Vi har insett vikten av att ständigt föra en dialog med de människor, som dagligen använder våra produkter i sitt arbete. Det finns, som vi ser det, inga bättre produktutvecklare än våra kunder. Har man sedan, som vi, framsynta och prestigelösa konstruktörer och produktutvecklare, föds många idéer och nya lösningar. Att våra kunder uppskattar vår lyhördhet och förmåga att ta till oss deras synpunkter och önskemål känns extra bra. Och det är därför du numera ser allt fler Sekå-lösningar när du är ute längs våra vägar.

 

Sanningens ögonblick dygnet runt

Sanningens ögonblick är något som drabbar lastbilsåkerier och entreprenörer varje sekund deras fordon är igång. Vilket i många fall dygnet runt. Då innebär varje stilleståndstimme förlorade intäkter. Därför är de flesta kloka nog att välja utrustning med omsorg. För dem är endast det bästa gott nog. Det är där vi kommer in i bilden. Har du höga krav på dina påbyggnader så är det Sekå som du ska välja. Vi ger dig trygga och effektiva helhetslösningar.

 

Hög kvalitet – en grundförutsättning

Våra framgångar grundas på en konsekvent kvalitetssatsning. Ett tänkande som har genomsyrat företaget allt sedan starten och ända fram till idag, och det tänker vi definitivt inte släppa i framtiden heller. Hos oss på Sekå är kvalitet och kvalitetsförbättring allas ansvar och uppgift. Att göra saker och ting rätt redan från början skapar förutsättningar för en långsiktig relation, som är värdefull för både oss och våra kunder. För oss handlar kvalitet även om servicevilja, engagemang och leveranssäkerhet.

 

Kundanpassning och helhetstänkande

Vi har nämnt det tidigare men det tål att upprepas: Det skiljer oss mest från andra påbyggare är just att vi hela tiden har våra kunders verksamhet i åtanke och att vi har ett helhetstänkande som gör det enkelt för dem att samarbeta med oss. Utifrån detta bygger vi en lösning som klarar deras behov med råge. Som underlättar deras vardag och ger dem ett ”nyckelfärdigt” fordon, färdiglackerat och besiktat som de kan vara nöjda och stolta över.

 

Korta leveranstider

Sekå är idag ett företag med drygt tio anställda, som samtliga har en gedigen erfarenhet och bredd när det gäller olika typer av påbyggnader på fordon. Här finns en gemensam erfarenhetsbank som våra kunder får tillgång till. Mångsidigheten gör att vi får ett snabbt flöde i produktionen, eftersom vi kan tillverka de flesta komponenterna i vår verkstad. Här har vi dessutom korta beslutsvägar, som gör att vi kan hålla relativt korta leveranstider från beställning till färdigt fordon.

 

Välkommen till Sekå – du också

Nästa gång du behöver ett nytillskott i din fordonspark tycker vi du bör kontakta oss. Och berätta vad du verkligen behöver för typ av påbyggnad. Ge oss en bild av ditt behov och just dina förutsättningar. Så ska vi se till att du får en lösning där ingenting saknas. Det unika med våra påbyggnader är just känslan för detaljer. Du kommer att bli förvånad över hur många saker vi tänkt på. Med tiden kommer du att förstå vad våra påbyggnader egentligen är värda. Och vilka mervärden det skapar för dig i din vardag.